آموزش گام به گام حذف اکانت مسنجر BBM بلک بری

1395/11/18
18:31
0
6242
نظر 1
آموزش گام به گام حذف اکانت مسنجر BBM بلک بری

جهت اطلاع شما عزیزان شرکت RIM (مخفف Research In Motion) کمپانی سازنده تجهیزات بی سیم کانادایی با عرضه نسلی از دیوایس های موبایل که با نام بلک بری (Blackberry) شهرت یافت و رشد بسیار خوبی رو تجربه کرد که منجر به فروش بیش از 50 میلیون دستگاه (در حدود سی مدل) طی ده سال شد که البته  سیاست تجاری خاص شرکت ریم هم تو پیشرفتش بی تاثیر نیست.

واژه BBM مخفف عبارت BlackBerry Messenger به معنی “پیام رسان بلک بری” هست و همون طور که مطلع هستین مسنجر محبوب بلک بری یکی از بهترین راه ها برای همیشه آنلاین و تو ارتباط موندن با دوستان و خانواده می باشه که با دارا بودن محیطی جذاب و کاملا ساده می تونه مورد استفاده همه قرار بگیره.

در واقع با این مسنجر می تونید تو محیطی آسان به گپ و گفتگو با آشنایان خودتون بپردازین و از امکانات دیگر برنامه از جمله به اشتراک گذاری عکس ها، فایل ها، اسناد، یادداشت های صوتی، دریافت و ارسال سریع متن و استفاده از شکلک های زیبا و جذاب هست.

با این وجود هدف ما تو این مقاله صحبت کردن در مورد قابلیت‌ های برنامه پیام رسان BBM نیست، بلکه هدف اصلی ما آموزش نحوه حذف اکانت مسنجر BBM بلک بری می باشه؛ بنابراین اگه بنا به هر دلیلی تمایل دارید که اکانت خودتون رو تو برنامه BBM غیر فعال یا اصطلاحا حذف کنید، حتما مطالعه این مقاله رو از دست ندید.
چگونگی حذف اکانت مسنجر BBM بلک بری تو 4 مرحله:

1- برای حذف اکانت اول باید به بخش اینباکس اکانت بلک بری خودتون مراجعه کنین.

* نکته:
این اکانت باید همون اکانتی باشه که قصد حذف اونو دارید.


2- تو بخش اینباکس یا آرشیو ایمیل‌ های خودتون به دنبال ایمیلی باشید که بلک بری با موضوع Your Blackberry ID has been created براتون ارسال کرده بود.


3- وارد این ایمیل بشید و حالا روی لینک آبی رنگ با عنوان Delete this BlackBerry ID کلیک کنید.


4- و تو گام آخر هم روی گزینه Continue کلیک کنین.


* نکته:
با دیدن پیغامی که تو عکس می بینین، مراحل غیر فعال کردن یا حذف اکانت مسنجر BBM بلک بری شما با موفقیت به پایان رسیده.

پریا باوفا
عاشق زیباترین زبان دنیا یعنی فرانسه و در کنارش عشق به دنیای تکنولوژی و موبایل او را به سمت نویسندگی و ترجمه در دنیای گجت‌های هوشمند کشاند چون عاشق جان بخشی به کلمات با استفاده از ترجمه‌ست؛ لیسانس زبان فرانسه، تسلط کامل بر زبان انگلیسی و تجربه 9 سال نویسندگی در دپارتمان محتوای گوشی شاپ.

نظر کاربران

Captcha
نظر شما با موفقیت ثبت شد و بعد از تایید در سایت قرار می گیرد.
علیرضا
0

سلام، با این کار فقط Blackberry ID از سیستم شرکت بلک بری حذف می شود ولی ... از داخل گوشی حذف نمی شود که هیچ ، کلی درد سر هم می شود چون با ERROR روبرو می شوید و حتی به ID جدید هم نمی شود تغییرش داد و تنها راهی که باقی می ماند و البته ظاهرا برای حذف ID چاره ای جز WIPE کردن گوشی (ریست فکتوری) نیست. حتما قبل از اینکار بک آپ بگیرید چون تمام اطلاعات و app های دانلود شده شما حذف می شود و فقط app های پیش فرض بلک بری باقی می مانند...settings ~> secuirty and privacy ~> secuirty wipe