چگونه متوجه شویم که در واتساپ بلاک شدیم یا خیر؟!

1400/02/13
09:15
0
317
نظر 0
چگونه متوجه شویم که در واتساپ بلاک شدیم یا خیر؟!

مدت-زمان-مطالعه-مقاله-و-خبر زمان مورد نیاز برای مطالعه: 4 دقیقه

بدون‌شک واتساپ یک پیام‌رسان گسترده و فراگیر بین مردم جهان هست که قابلیت‌هایی همچون چت آنی، اشتراک گذاری عکس و برقراری تماس‌های تصویری داره و میلیون‌ها نفر در سراسر دنیا از آن استفاده می‌کنن؛ بنابراین کاملا طبیعیه که در مواقعی تعدادی از این چند میلیون نفر تصمیم بگیرن ارتباط خودشون رو با بعضی مخاطبان سابق‌شون در واتس‌اپ قطع کنن و بهترین راه برای این کار بلاک کردن افراد هست تا دیگه نه تماسی از اون‌ها دریافت کنید و نه پیام‌های ناخواسته از اون‌ها بگیرید.

از طرفی خیلی از اپلیکیشن‌های پیام‌رسان، در صورتی که شما از سمت کسی بلاک شده باشید، شما رو از این موضوع مطلع می‌کنن و برای مثال زمانی که شما پیامی به شخص مورد نظرتون می‌فرستید، نرم افزار پیام‌رسان اخطاری به شما نشون می‌دهد که «شما قادر به ارسال پیام به این فرد نیستید» ولی متاسفانه واتساپ اینطوری نیست و شما هیچ پیامی مبنی بر بلاک شدن از طرف شخص مقابل دریافت نمی‌کنید.

با این وجود کاربر بلاک شده در واتس‌اپ که به دنبال این هست که بفهمه بلاک شده یا خیر، باید خودش آستین‌ها رو بالا زده و این کار رو انجام بده؛ فهمیدن بلاک شدن در واتساپ می‌تونه به شما کمک کنه تا اگر به اشتباه بلاک شدید اون رو با طرف مقابل در میون بذارید. با انجام روش‌های زیر و دنبال کردن اون‌ها به پاسخ سوال چگونه متوجه شویم در واتساپ بلاک شدیم، می‌رسیم.

1) آیا می‌تونید ببینید که شخص مورد نظر آنلاین هست؟
در حالی که خیلی از افراد وضعیت “last seen” خودشون رو حذف می‌کنن، اما قسمت “آخرین حضور” در پایین اسم کاربران واتساپ در حالت عادی نشون می‌ده آخرین بار کی در واتساپ آنلاین بوده؛ به بیان ساده‌تر این اطلاعات برای کاربر بلاک شده قابل مشاهده نیست و اگر شما نتونستید این قسمت رو در اسمی که به اون مشکوک هستید ببینید، احتمالا بلاک شدید.

* نکته: همون‌طور که اشاره کردیم تمامی کاربر می‌تونه این اطلاعات رو از هر کس دیگری هم که بخواد مخفی کنه، در نتیجه این موضوع به طور قطع تایید کننده بلاک بودن شما نیست.

2) آیا تصویر پروفایل خود را به روز کرده؟
فراموش نکنید که افراد بلاک شده نمی‌تونن تغییرات موجود در پروفایل رو ببینن و هنگامی که در WhatsApp بلاک شده باشید، حتی اگر در آینده عکس پروفایل رو تغییر بدید، تصویر پروفایل فعلی فرد ثابت می‌مونه و بنابراین، اگر عکس پروفایل شخصی هرگز تغییر نکنه، ممکنه بلاک شده باشید.
 


3) آیا پیام‌های شما تحویل می‌شن؟
اگه دو روش بالا جواب نداد، شاید بهتر باشه کمی مستقیم و بی‌پرده عمل کنید و برای اون فرد پیامی بفرستید؛ چون اگر پیام شما فقط یک تیک بخوره و حتی بعد از ساعت‌ها تیک دیگه‌ای به اون اضافه نشه، این می‌تونه نشانه‌ای قوی باشه مبنی بر این‌که شما در واتس اپ بلاک شدید.

* نکته: در این شرایط حتی می‌تونید به فرد مورد نظرتون زنگ بزنید؛ اگر تماس برقرار نشد، این یعنی شخص مورد نظر شما رو در واتساپ بلاک کرده.

4) آیا می توانید با مخاطب مورد نظر گروه ایجاد کنید؟

باید توجه داشته باشید که سه روش قبلی که عنوان کردیم، قطعی نبوده و ممکنه کاربر به اینترنت دسترسی نداشته یا تنظیمات واتساپ رو تغییر داده باشه، اما این راهکار پنجم قطعی هست؛ سعی کنید با مخاطبی که حس می‌کنید بلاک‌تون کرده، گروه بسازید؛ اگر با پیامی تحت عنوان “you are not authorized to add this contact” (شما مجاز به اضافه کردن این کاربر نمی‌باشید) مواجه شدید، به طور قطع بلاک یا همان مسدود شدید.

و در پایان اگر همه شواهد بالا رو مشاهده کردید، متاسفانه باید بگیم که مخاطبتون شما رو بلاک کرده! اگر بلاک شده باشید، برای اینکه بتونید با فردی که شما رو بلاک کرده صحبت کنید و به اون شخص پیام بفرستید، لازمه که از بلاک خارج بشید و برای این کار می‌تونید حساب کاربری‌تون رو حذف و دوباره نصب کنید.

پریا باوفا
عاشق زیباترین زبان دنیا یعنی فرانسه و در کنارش عشق به دنیای تکنولوژی و موبایل او را به سمت نویسندگی و ترجمه در دنیای گجت‌های هوشمند کشاند چون عاشق جان بخشی به کلمات با استفاده از ترجمه‌ست؛ لیسانس زبان فرانسه، تسلط کامل بر زبان انگلیسی و تجربه 9 سال نویسندگی در دپارتمان محتوای گوشی شاپ.

نظر کاربران

Captcha
نظر شما با موفقیت ثبت شد و بعد از تایید در سایت قرار می گیرد.