اپلیکیشن و بازی

چگونه شخصی را در واتساپ بلاک کنیم؟

مدت-زمان-مطالعه-مقاله-و-خبر زمان مورد نیاز برای مطالعه: 3 دقیقه

واتساپ یکی از سرویس‌های مشهور در زمینه پیام رسانی بوده که مدت زیادی هست شاهد فعالیت اون در این حوزه هستیم؛ اپلیکیشنی که برای پلتفرم‌های مختلف عرضه شده و افراد زیادی از اون به عنوان پیام‌رسان پیش فرض استفاده می‌کنن و می‌دونیم که توسط این برنامه محبوب، می‌توان به صورت رایگان با بقیه افراد به ارسال پیام‌ و همچنین تماس‌ صوتی و تصویری پرداخت.

با ابن وجود، بدون‌شک این روزها بلاک کردن در واتساپ، شاید یکی از پرکاربردترین اصطلاحاتی باشه که می‌شه از کاربران واتساپ شنید که البته این قابلیت بیشتر برای بستن قابلیت ارسال پیغام توسط افراد ناشناس و مزاحم کاربرد داره و بنابراین شما می‌توانید از این طریق امکان برقراری تماس توسط افراد مزاحم رو ببندید؛ در واقع بلاک کردن در واتساپ یکی از ابزارهای کاربردی هست که اگر مخاطبی قصد مزاحمت داشت، می‌توان تنها در چند ثانیه حساب اون رو در مقابل حساب خودمان مسدود کنیم و اجازه ندیم تا مجددا پیغامی از طریق او به ما ارسال بشه اما چگونه کسی رو در واتساپ بلاک کنیم؟

در این مقاله قصد داریم تا شما رو مرحله به مرحله راهنمایی کنیم تا بتونید در پلتفرم‌های مختلف، هر کسی رو که مایل بودید در واتساپ بلاک کنید؛ پس در ادامه با گوشی‌شاپ همراه باشید.

چطور کسی رو روی گوشی آیفون در واتساپ بلاک کنیم؟

– اپلیکیشن واتساپ رو اجرا کنید.
– سپس مخاطبی که تصمیم به بلاک کردن اون رو دارید، انتخاب کنید.

– وارد صفحه گفتگو بشید.
– روی اسم مخاطب مورد نظرتون کلیک کنید تا وارد صفحه جزییات مخاطبتون بشید.
– در میان گزینه‌هایی که مشاهده می کنید، گزینه آخر یعنی Block (اسم مخاطب) رو انتخاب کنید تا کاربر بلاک بشه.


– هم اکنون کاربر مدنظر شما به‌صورت کامل بلاک شده و دیگه قادر به ارسال پیام و یا حتی برقراری تماس تصویری و صوتی با شما نخواهد بود.

 

چطور کسی رو روی گوشی‌های اندرویدی در واتساپ بلاک کنیم؟

– اپلیکیشن واتساپ رو روی دستگاه هوشمندتان اجرا کنید.
– صفحه ارسال پیام به مخاطب موردنظر رو باز کنید.
– از بالای صفحه گزینه 3 نقطه عمودی رو انتخاب کنید.
– از منوی به‌نمایش دراومده گزینه‌ More رو انتخاب کرده و روی Block فشار دهید.
– هم اکنون کاربر مدنظر شما به‌صورت کامل بلاک شده و دیگه قادر به ارسال پیام و یا حتی برقراری تماس تصویری و صوتی با شما نخواهد بود.

و در پایان فراموش نکنید که اگر شخصی که می‌خواهید بلاک کنید، جزو مخاطبین گوشی شما نباشه، می‌تونید به راحتی از بالای صفحه چت با اون، گزینه Block رو انتخاب کنید؛ همچنین اگر کسی رو در واتساپ بلاک کنید، دیگه از طرف این شخص نوتیفیکیشن، پیام، تماس و استاتوس دریافت نخواهید کرد.

به‌علاوه این‌که آخرین بازدید و استاتوس و هر آپدیتی که روی پروفایل خود انجام بدید، از این فرد بلاک شده مخفی خواهد شد؛ اما اگه دوست دارید بدونید که چگونه متوجه شویم که در واتساپ بلاک شدیم یا خیر؟! اینجا کلیک کنید.

امتیاز به این پست

پریا باوفا

عاشق زیباترین زبان دنیا یعنی فرانسه و در کنارش عشق به دنیای تکنولوژی و موبایل او را به سمت نویسندگی و ترجمه در دنیای گجت‌های هوشمند کشاند چون عاشق جان بخشی به کلمات با استفاده از ترجمه‌ست؛ لیسانس زبان فرانسه، تسلط کامل بر زبان انگلیسی و تجربه 11 سال نویسندگی در دپارتمان محتوای گوشی شاپ.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا