تبلتتلفن هوشمند

آموزش ارسال عکس یا فیلم محو شونده (یکبار مصرف) در واتساپ

مدت-زمان-مطالعه-مقاله-و-خبر زمان مورد نیاز برای مطالعه: 3 دقیقه
آذر ماه سال گذشته بود که قابلیت WhatsApp Disappearing در پیام رسان محبوب واتساپ برای اولین به نسخه بتای 2.19.275 این اپلیکیشن اضافه شد که با فعال کردن این گزینه پیام‌ها بعد از یک‌هفته ناپدید می‌شن و در واقع به جای این‌که پیام‌های شما بلافاصله ناپدید بشن، با فعال کردن این گزینه، بعد از 7 روز بعد ناپدید خواهند شد.

قابلیت پیام محو شونده واتساپ یا قابلیت WhatsApp Disappearing هم در اندروید و هم در iOS همچنین نسخه وب واتس آپ در دسترس کاربران قرار گرفت و همون‌طور که گفتیم، 7 روز بعد از فعال‌سازی چت‌های ارسالی و دریافتی پاک می‌شن و البته فراموش نکنید به محض این‌که این قابلیت واتس‍اپ رو غیرفعال کنید هم دوباره پیام‌های ارسالی و دریافتی در چت روم باقی می‌مونن (برای آموزش فعال‌سازی قابلیت WhatsApp Disappearing در واتساپ، اینجا کلیک کنید).

با این وجود و همون‌طور که می‌دونید اپلیکیشن اسنپ‌چت، که پس از اجرای سیاست قرنطینه عمومی به دلیل مقابله با همه‌گیری ویروس کرونا با استقبال کاربران خانه‌نشین مواجه شد، به کاربرانش این امکان رو می‌ده که تصاویر و فیلم‌های خودشون رو در محدوده زمانی مشخصی با دوستان و مخاطبانشون به اشتراک بذارن؛ در همین راستا چندی پیش واتساپ هم اعلام کرد که به زودی به کاربران این اجازه رو می‌ده تا عکس‌ها و ویدئوهای محو شونده ارسال کنن و این ویژگی جدید باعث می‌شه تا چت‌های درون برنامه شما کمی ایمن‌تر باشن.

قابلیت جدید واتساپ که به تازگی ارائه شده و باعث می‌شه "عکس‌ها رو یک بار مشاهده کنید" (View Once) نام داره، به کاربران امکان می‌ده تصاویر و ویدیوهایی رو در چت ارسال کنن که فقط یک بار قابل مشاهده بوده و پس از اون ناپدید می‌شن.


– چگونه در واتساپ تصویر محو شونده بفرستیم؟

 

  • اپلیکیشن واتساپ رو بروزرسانی کنید.
  • واتساپ رو اجرا کنید.
  • شخص یا گروهی رو انتخاب کنید که قصد دارید فایل رو براش بفرستید.
  • گزینه ارسال محتوا (به شکل سنجاقک در اندروید و + در آیفون) رو انتخاب کنید.


* نکته:
اگر تصمیم گرفتید در لحظه عکس یا فیلم بگیرید، گزینه Camera رو انتخاب کنید و اگر عکس و فیلم خاصی مدنظرتون در حافظه گوشی قرار داره، روی گزینه Gallery ضربه بزنید.
 
  • حالا آیکون 1 واقع درکنار دکمه ارسال رو انتخاب کنید تا رنگ اون به سبز تغییر کنه.
  • سپس فایل مدنظرتون رو ارسال کنید.
و در پایان ناگفته نمونه، علت این که بعضی کاربران قابلیت View Once رو یک بخش کاملا خصوصی نمی‌دونن، این هست که هنگام مشاهده یک تصویر در این حالت View Once، طرف مقابل دریافت کننده عکس می‌تونه از اون Screen Shot (عکس از صفحه) بگیره؛ به علاوه اگر کاربری در این حالت اسکرین شات یا اسکرین ریکورد بگیره، برنامه واتساپ به فرستنده اون محتوا، چیزی اعلام نمی‌کنه.

پریا باوفا

عاشق زیباترین زبان دنیا یعنی فرانسه و در کنارش عشق به دنیای تکنولوژی و موبایل او را به سمت نویسندگی و ترجمه در دنیای گجت‌های هوشمند کشاند چون عاشق جان بخشی به کلمات با استفاده از ترجمه‌ست؛ لیسانس زبان فرانسه، تسلط کامل بر زبان انگلیسی و تجربه 11 سال نویسندگی در دپارتمان محتوای گوشی شاپ.

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا